熱安定性卵黄

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「熱安定性卵黄」とも呼ばれる酵素修飾卵黄は、卵産業で最も急速に増殖する製品の1つです。
酵素修飾卵製品は、マヨネーズおよびドレッシング業界で広く使用されている。私たちは、必要な酵素、技術、および液体、粉末、ブレンドの両方を生産するための
加工ノウハウをお客様に提供することができます。さらに、私たちはあなたの組織が、お客様が酵素修飾卵製品を購入することによって得られる利益を
あなたの組織から訓練することができます。

製品

MAXAPAL® A2

  • Pure, non-animal derived phospholipase A2 (PLA2) enzyme
  • Improves egg yolk and whole egg emulsifying properties

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The use of enzymes in yolk and whole egg products
Enzymes White Paper
The use of enzymes in yolk and whole egg products

The use of enzymes during the processing of yolk and whole egg products considerably improves the functional properties in terms of emulsification and solubility of egg powders.

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